oppija näetä uuven Vuotatuksen vimpaemija ja tageja. Tuntuu että vanaha oli palijo helepompi ja selevempi. Saa sitte nähä kun tähän tottuu ja oppii. Tännään kuitenkin opin tallentammaan tunnisteilla jutut eri kategorijoihin. Eikä linkityskään muilta saiteilta ole onnistunut. Pikkuhiljaa se kuitenkin näyttää palautuvan! Hyvä niin!

Näyttää, että entiset tututkin ovat eksyneet koska kävijämäärä päivittäin on romahtanut.Mutta jospa vähitellen taas lisäytyy. Googlestakaan kun ei alussa löytynyt linkkejä blogiini.

Ei jaksa lukija noeta ohojeita eikä niitä ees ymmärrä saatikka sitte vielä muistasi. Pittää tökkijä missä näppylän näkkee, menköön sinne tae tulukoon tänne. Toki saa olla silläänki!

No, oekijastaan on hyvä että on haastetta! Siinä aeka hurahtaa huomaamatta kun pähkäelee miten homma toemii. Ei kae se aena mee niin ku pitäsi, mutta kuhan ny jotenki. Ei kae se niin nöpön nuukaa, kuhan jotenki.

Vaekeuvvethan on siksi että ne yrittää voettaa. Tokihan on semmosija esteitä, ettei yli pääse, mutta se pittää katella se aijan matalin kohta ja -loeskis siitä yli. Tai jos on korkija kivimuuri niin siitä läpi harmaan kiven jos pää kestää.

Säetäki on pijelly. Kempeleen tienoella on varsin talvista. Mittarilukema on -10.9. Se on meleko haasteellista kesäkamppeilla.Katteeksi käö karhu joka vettää unta kalloon lämpimässä luolassaan . Paetsi sillon jos ilikijä metästäjä tullee tökkimään haolikolla, täöteinen piiussa, peseeseen. Suuttuu siinä suunnanki karhu kun kesken parraijen unijen aletaan tökkimään. Palataan taas huomenna asijalle. Vaekkapa iliman asijaa! -O-