AIKAKONE...
..se vaen pyörijä hyrryyttellee lakkaamatta. Sitä ommaa vaohtijaan yötä ja päevää. Siinä kae seon se ikiliikkuja jos mikä. Samalla votakalla se rynnistää tämä pallo aorinkon ympäri sekunnin tarkkuuvella. Luulisi että etes joskuskaa tihkaseisi, vaen ei- siinä metejoriitit eikä pyrstötähet palijo hijasta. Tyhyjässähän se tosin pallo mennä lotkottaa ilimakehineen.
***
Lanneetat neonki neitseellistä aluvetta. Se Marssin mies mahtaa ollavielä apina asteella niin eijoo vielä hoksannu lähtä tutkimaan muijen lanneettojen meininkejä . No, siitäpä ei suurempaa huolta. Meillä kyllä riittää apinoeta joka mutkaan - pahhuutta harrastammaan.
***
Tapani mukkaan eksyn aeheesta - Haetanneeko - olihan puhe - no puhe ja puhe? - Tarkotus porista aekakonneen riskistä pyörimisestä. Laakerit kuumana se kieputtaa päevijä nippuun ja pistääkö käötetyt kierrätykseen vaen käöttääkö tunnit uuvelleen pikkusen päevitettynä. Kukapa sen tiennee.
***
Se maalimankieputtaja kun ei maha tulla sanomaan mihin mennään ja mistä tullaan. Jokku viisaathan ne muka tietää mistä tullaan - siitä alakujämmäöksestähän ne puhhuu. Tosin suomipojalla on oma tejorijansa. Siinon ollu Väenämöesellä suuri rooli ja kaekki laskellessa vesijä. On mahtanu olla pitkä kusi tae sitte nopija ajatus.Minnoon sevverran tutkinu asijata, että tohin eppäellä tuota Väenämöes teorijjaa. Ei kae jumankaota se Väenö oesi niin tuhuma ollu, että tänne Suomeen oesi teheny kaekki päen persettä. Muille jako rikkaotta ja aarteita rutosti vaen omat kaverit jätti köyhyyteen ja kurijuuteen kajehtimmaan rajantakasija. Venakkoja kun niillä on kaekki luonnonrikkauvvet ( oliko jo sillon suomettumista ilimassa?) vae mistä lie johtunu! Palijo kajehtimistahan hurreissaki on, niillä kun on se Kalle Kustaa ja meillä vaen vallaton pressa.
***
Pahaltahan se näöttää ei käö kieltäminen. Mutta Kollaa kestää ja talavisovanhenkessä pistetään uroski poekimaan ja vaekeuvvet voetoksi. Talavivaaran liemistä keitetään sellasta soppaa jossa on kaloja vähä ja myrkkyjä palijo. Sitä kun herrat ryystää niin jälelle jää vaen jäläkiviisaat persut ja muut EI-liiton miehet.
***
Naesethan on heleppo höynäöttää rihkaman jäläkeen ja ne pakenee Ahriikkaan paremman seksin toevossa.
Ny vilskahti sensuurin puolelle joten parempi kattuva miten käö vae käökö mitenkää.