Terverys vaan jokkaenen blokissani vieraelija tae tänne aekova. Ihan rupesin tässä taas joutessani poriseen

Eihän mulla asijaa ole, mutta en kuitenkaa meinaa asijattomijakkaa jutella. Asijassa pysytään vankasti. Saattaapa olla että piirrellään aevan uusija visijoeta jos eivät tunnu entiset riittävän.

Onhan itestään selevää että huluppeesti mennee. Tie on suora ja aoraosviitat paikallaan. Kaasujalaka herkillään ja  kuski valaveilla.

Eipähän sitä silti koskaa tiijä millon tullee yllätten mustaa jäätä ja mopo karkaa hansikkaasta. Voepa olla että paenutaan pusikkoon, että hippulat vinkuu.Vaen eikae siinä. Aekasa se kumminki riepottaa ja sitte liike pysähtyy.

Mutta sepä vaara on tietysti jokkaesella joka elämänliikenteessä mopoelee. Monesti on mutkaa matkassa.Harva se yhtä suoraa huristaa

Haasteenahan tämä täytyy ottaa ja koettaa seleviytyä talavikelijen yli. Tuiskut tietysti saattaa tukkija tiet. Mutta siitä vain, usutettiin sitä entistäkin mummoa, joka meinasi palijoksua  kinosten korkeotta.

Toivottavasti sehhii mummo on tarponu läpi kinosten kesämaahan. Sinnehän me jokkaenen. Pietari nappaa meiltä mopot poekkee ja siirryttään saasteettommaan lentoliikenteeseen. Se siipijen havina on mitä parraenta mussiikkija mopon pärinän jäläkeen.

Vaen eikae siinä mopoillaan ja pysytään ojien välissä. -O-`7.4.2014