smileykun meinovaa mopo karata, vaekken oo vielä satulaankaa kivunnu. Kone kumminki ottaa kierroksija kuin formula-mersu. Vae eihän me tuosta hätkähetä vaen sarvista kiinni ja siitä yli missä aeta on matalin. Korkijalle tässä ei ookkaa tarkotus.Huipulla tuulee ja pakkastuuli on lemmon purevaa. Sattuu purasemmaan vielä pahasta paekasta niin siinä sitä sitte ihimettellee vallattoman mopon kera. Tietysti tiukka paekka keinon keksii, mutta siinäpä se temppu seisoo, eikä saa palakkaasa!
smileyTietysti jos hurijaksi heittäötyy niin sitä saattaa kokkeilla kepillä jäätä. Kestääkö? Sitähän ei tiijä ennen kuin kokkeilee. Kokenutta ei laiteta, sanottiin ennen. Mihin pitäisi laittaa, kai kokeneella on siihen sana sanottavana? Tietysti jos on Kismettiä evväänä, ei sanotuksi saa. No saapahan suusa makijaksi. Kumminki on parasta pittää suu säkkijä myöten ja säästää saatessaan niin on pahan päivän varana muutakin kuin lämmintä kättä,
smileyEmpimättä kumminkin on syötävä jos tullee näläkä. Tosin hampaat voi ripustaa naolaan ja aivot narikkaan. Eipä oo huolta huomisesta eikä tyhyjän nauramista. Kuten tunnettua nauru pitentää ikää joten voe hulluna hohottaa vaekkei vitsijä käsitäkkää.Kuluneita vitsejä kun vilijelee niin niistä versoo uusiá. Kumminkin enimmäseen epämuotostuneita mutantteja jokka ei palijo naurata, mutta pienikin tirskunta helepottaa, ettei mene sytteen eikä savveen. Mikä sitte on menossa? No, ekkö tuota jo tajunnu? Sepä mopo, mutta minä en. En oo mopon vietävissä enkä tuulella käöpä. Ruvisleipä ja porsaankylyki pittää paremmin myllyn pyörimässä - kun ei oo niitä siipijä - ja pakkiki puuttuu.
smileyEipä tässä pijä alakaa siipiveikoksi. Kaekki siipeilijät pittää hätistää loetommalle ja ottaa sallaa pikku kopsut - niin sanottu ryyppy, eli napanteri, muuten ei lähe käöntiin.Siinä putelli on pijan pohojaan katottu jos kaeken maaliman loppasuut on ämpärin ympärillä... Ähää - jopa teki terrää ja silimä kirkastu. Kampiakseli hurijistu ja kierrokset on mallissaan!
smileyVae kerran se kirpasee, kun näkäräesen ottaa, sittepä seonki tasasta lämmön tuntuva rinnassa ja kiitolliset ylistykset liitelee konijakin keksijälle. Vaekka paremminki saesi varmaan ruveta lapijo hommiin jos haluvaa viijää kehut perille! Vaekka maaksi se on varmaan jo tullu? Pitäskö sitteki katella henkimaalimoeta. Siellä vaen harvon tullee tuttuja vastaan. Kysseenalastahan on säelyykö sama naama siellä taevaanilossa? Siinäpä seon miettiminen. Taetaa olla sama hymynaama joka enkelillä?  Kloonihommija ? Siltä nän syrijäsestä tyntuu. Vaekka sanotaan; Taevaassa tavataan, mutta taetaa olla se tunnistus mahoton tehtävä. No näkkeepähän?
smileySäätäki seon jälleen pijelly. Mukavaa pakkaskelijä on sitä kaipaavalle.-8.7 on lukemat, että aika tasasta meininkijä. No, Jospa hyppään tuon mopon selekään ja ajan mutkasta tietä näkymättömiin. Mutta minä kierrän moplla vain Kalifornijan ja huomenna palajan! -O-