RUSKAA-
***
Loistavia värejä maalaa ruska, oi mikä tuska on nousee pintaan-lisähintaan voi ostaa muuta mukavaa, kuten piinaa ja painajaista. Masokistit hurraa tarjontaa.
***
Sataa ja tuhatta kulkee auto tiellä pölyt saa niellä joka vaeltaa ilman suojakypärää. Kehdossa keinuu eliitin sivistys, kateus ja ahneus kaataa suurenkin talon vain heikon valon näen pimeydessä :
***
Huumorimies huhuilee vaikka on vitsit vähissä vain tähissa voi löytää jotain mistä mainita. Ainainen kiire saa kellot hulluksi onkai selvää, ettei selvää päätä näissä maisemissa.
***
Kai jossakin on parempi paikka. Ota se ja tyydy siihen minkä sait. Huomisella omat tuskat tyydymme siihen!Tosin  päästökauppaa voi harjottaa kun panee pierun pussiin.
***
Suutari heiluttaa lestiään eikä lapsilla ole saappaita. Bisnes on etualalla ja vaimo huokaa raskaudenpäiviä. Anna meille... huokaa nälkäinen ja luo katseensa parempiin päiviin.
***
Vuolaina virtaa vapaat joet eikä pato salpaa niiden juoksua. Ihanaa tuoksua levittää ruusu ja  huumaa tuoksullaa isotkin nenät. Punatulkku etsii einettä ja ompa vielä yltäkyllin tarjolla ennen kuin syksy saa!