KUPSAHTELUJA.
***
Huomenet kaekki raskaotetut murheenlaaksossa kulkevat. Noukka pystyyn ja virnettä naamariin. Kevättä pukkaa ja laohkeita tuulia on ootettavissa. Siitä huolimatta myrskytuulet kaataa alimmat aijanvitaksetkin suloisessa Suomessamme! Öylen oekija tornaato puhalsi koko maassa. Sote kaatu, hallitus kaatu Rinne horijuu ja Saulikin huojuu pönkkijen varassa. Sipilä vaan porskuttaa - Tulos tai ulos. Ihailtavaa. Monesti vielä kaivataan hallitusta joka pisti maan asiat reilaan.Nyt alkaa, suurista lupauksista päätellen mahtavva velanotto ja rajoitusten uusi tuleminen. SIINÄPÄ!
***
Jätetäämpä politikointi ja siirrytään höpölinjalla. Ihimisen ikävin pahe on kateus, silloin kun se oekein kouristaa. Katteuttahan ei ilimene täällä pohjosessa lainkaan. :D  Hesasta en mee takkuuseen. Mutta eiköön tuota itekuhi joskus haerahtuu siihenki syntiin?
***
Hyvähän sitä oes kölläellä kajehittavien listalla. Katteushan pitää oekijastaan ansaita. Se on enempi kuin papukaijamerkki. Vae eipäoo semmoseen asemaan lahajat riittäny.
***
Minnen noista minnuuttivalsseista tiijä. Sekuntti jo joskus liikoo. Minnuutti vellijä oon joskus keittäny, ei oo rapijaa. Reilu kaorapuuro se jossae tuntuu.
***
Tuota silimäpelijäkkää minnen tiijä. Jos sattuu paha silimä se suattaa olla maallisen vajelluksen päätepiste. Poppamiehet ja rullithan ne vilijellee sitä pahhaa silimää. Liekkö vaekija kasvattaa.
***
Joo, hurmokseenhan sitä pitäs hurahtee jos meinovvaa kielen pistee lakrattaan semmosta ettei itekkää taijjuu. Hyppijä hulluna pitkin penkkijä ja menettee lopuksi ajantaju ja paskat housssuun. Siinä seonnnii henki liikenteessä ja Aotuuven Aaamu avvautumassa.