...niin vihannes ei aetassa tarkene. Vakkuutus ei vastaa, eikä pane vastaan paitti jos vastaa käyttää saunassa, niin tulee vastoinkäymisiä jos on vihtamiehiä. Vae samakae se sille ja senpuoleen. Alakaa olla syytä huoleen kun kauniit on  rohkeita mutta akselit siellä pokki. Vekselit pyörii.

Naaraspuolisen hätä ei kauaa kestä. Juhannuksesta jouluun jos sitäkää. Hätä käessä sitten lentelee munimaan muihin pesiin. Ja kesiin saa hohtoa jos on  rohtoa kun ei ajattele huomista päivää. Elää tässä ja nyt, enpä älynnyt että eilistä takaisin ei saa. No jaa onko väliikään? Eilisellä oli omat murheet.Huominen luppailee sajetta.

Välistä suututtaa välipäät. Muutenkin alapäässä kulkee yläpään viisaus. Suunnilleen suurin silmin voi kokeilla katsoa huomiseen. Näkyykö mitään? No, johan kumma. nainen vaalea tai tumma . Ei sen väliä kunhan on väliä.

Asiattomista asittomin asia on se kaikista asijattomin asia. Hyvin harva sen hoksaa , mutta katseleekin silloin oksaa, naru olalla ja vaseliinia lakkarissa. Hirttoköyteen varoitus, voi vaikeuttaa henkitystä ja estää verenkiertoo. Kuinka monta vainajaa pelastuukaan?. Pelastukoon ken voi ja tuulessa soi alakuloinen hymni! Korvat kuulkoon ja sllmät nähköön kaiken sen mikä nakemättä jää, paitsi sää voisi olla aina sopiva, ei oisi sanomista eikä huolta huomisesta. Kalliit on laulujen lunnaat, rallit alennusmyynnissä. Älä poeka mee halapaan, siitä murheen saa ja tauvvin!  -O-‎9.‎7.‎2013