...palatakseni. Alahan on nousukiivossa. Hyvinki heikot alanharrastajat etsiytyy suuremmille foorumeille. Esimerkiksi TVssä ei ole kohta muuta kuin pieruhuumorija tae sitten kaenalopieruja. Niin kun tämä ohojelma "Naorun tasapaeno" siinä yritettään nuriniskoin lähettää - sepä pieru!

Ookko muuten ite kokkeillu? Riemuva homma synnyttää - sanovat. . Oesikko se pierukaasuki luokiteltava ilokaasuihin? Muutenkihan nykysin se pieruhuumori on valtaamassa naorajansa.  Meikä eijoo kokkeillu, vaen pelekkä tuhunu päässy - sallaa. Se synnyttää pelekkijä paheksuvija katseita. Ja jopa sormella osotteluva.

Oekein pierun MM-kisojahan ne kilivottellee tuolla Utajärvella. Sanon minä saaturi, että joutilas johonki joutaa... Luovija taeteilijota löytyy siihenki touhuun. Senki vielä jaksaa ymmärtää. Mitäpä sitä ei tekisi että maenittaes?

Mutta se hyökkää mun käsityskyvyn yli - oekein sunamina, että moesta menään kattomaan - maksun eestä. Jo ennen sanottiin, että joka pierulla naoraa se kuorilla hauvataan. Millähän kuorilla? Sitten tiijä pierunkuorijako nuo meinasi. Myöhemmätkää tutteeraamiset eijoo johtanu sanonnan perimmäesille tievonlähteille

 Lisäksi sanottiin: Ei saa pieruva pijättää, eikä nurinniskon lähettää! Tuosta saa semmosen käsityksen että väkisten äkistäminen on vastoen pelisääntöjä. Rupsutellaan sillon kun siltä tuntuu. Väkinäeset olokoon kiellettyjä? -O- ‎7.‎8.‎2013