...mahotonta tämä kasvihuoneilimijön kesähelle. Pannaanit tekkee terttujjaan ja appelsiinit kopsahtelevat kovvaan ohtaluuhun. Koeta tässä sitte saaha jotahi aekaan. Ulos eijoo menemistä kun suuret kissapevot väijjyy tuolla viitakossa ja apinanleipäpuussa on apinoeta syömässä tietysti leipää.Visijoen tuossa elämää Suomessa sajan vuuen päähän! Miltäpä näötti?

Ilimaston tutkijathan ovat suuressa viisauvvessa sen laskeneet että jo 2050 jäläkipolovilla on täällä parasiiti meininki. Totisella naamalla ne puhhuu palamupuista ja maessintähkistä. Mun mielestä aenaki kaamos pyssyy kaamoksena ja jos ei valova oo niin ei taija olla palijo kasvuvakkaa.

Tietennii voe olla että jalostaat semmosija pannaaneita jokka kasvaa pilikko pimijässähi. Neon luultavasti pikimustija?  Minnoon aenaki siinä luulossa että valo on kasvulle meleko välttämätön? Jos eijoo niin voehan sen mulle pölijälle joku sanua.

Mikä hiivatin kiima niillä tietemiehillä lienee ennustaa vuosikymmenijen päähän. Kun ajattellee taa päen niin harva 50v takanen ennustus on totteutunu. Eikä totteo ettenkääpäen. Luonto ei kysele mitä se on seoraava siirto. Parempi seon vaen kahtuva ja ihimetellä. Täh? -O-6.6.2014