Olis se tuo moraalikin hyvä olla kuin kasetti. Kirkkoon mennessä kasetti pyöriin. Ei viisari värise vaikka olisi naispappi kuin enkeli.
***
Mutta pikkujouluun ei kasettija lainkaan. Saattais olla vaikka nelin naija. Kaksinaisi ja yhtä ei. Ny kirijottajalla pitäs olla morraalimittari. Näöttää olevan morraali kattelussa.
***
Skotti ei morraalista perusta, ei muuta  kuin kilttijä piälle ja iliman housuja. Huomisesta ei tietua kun tämäki päivä meni persiilleen. Sopiva tilanne niin nostaa helemaa...
***
Voe iesus! Miksikö? Siunaelen vaen noehen Turun poekaen runoja. Tämä Tapani Kinunen laetto mulle kerran usijamman runovihkosa. Aatteli varmaan että istuttaa Turun paskapasillin meikän herkkään sielluun.
***
Voe vittu. Ny tuon kevvään innottamana kaivoen vihkot essiin, niin siunata pittää aivan myötääsä.
***
Semmonennii tapaus: Rosson pikku tyttö kääntää Rosvoksi. Se on niin ihme tapahtuma että siitä tulee runo??? Haloo, missä mennään ja mihin tullaan? Kun teksteistä otetaan kirosanat poies niin se on yhtä tyhjää kuin meikäläesen asijattomuuvet.
***
Taas pittää sanua. Mun puolesta saa itekuhi hupattaa vaikka pelekkää vittua. Mutta elekää mulle sanoko että sillä on merkityksiä, joita sillä ei oo. Jumankauta näkkeehän se Sokija Reetaki että pikku päissään sitä kirjottaa mitä vain. -O-‎6.‎5.‎2015