HOUSUT
***
PIMIJÄÄ pyhäaamua. Valtakunnassa kaekki hyvin. Pörsit ei oo romahtamassa eikä systeemit kaatumassa. Yönyli on päästy pienin vaurion. Ja kahvitkin keitelty ja puurot lapijoetu hukkaputkeen. Kaekki siis tolokusti ja voemme luua katseen oleeliseen.
***
DEMENTIJA seon paha taoti. Sitä saattaa kavota iteltäänki. Tietysti se muistilevyllä on merkintä kuka on ja mistä tullee tae mihin mennee, vaen kun ei saa tietuva irti. Sanotaan että tieto tuskaa lissää, vaen jos tieto loppuu kokonaan sese vasta tuskanen paekka on.Toevon mukkaan välttyy moiselta!
***
EIPÄKAE se haettaa jos ei paa haettaan. Parempi seon olla pihalla niin kohtuuvella sitä pärijää kun on punaset housut. näkkyy kaevolta kottiin.
Kattokaa taevasten lintuja...Niillei oo punasija housuja, eikä hätäpäevää. Kuura-aamuja tähän aekaan voe olla, mutta eipä hätää! Kun on siivet ja tieto tallella, niin ei kun etelään. Passit ja viisumit valamiina. Tae eipä noeta kukkaa kysele. On se linnulla heleppo?
***
LIPSAHTI avaran luonnon puolelle. Siellä niitä vaen ihimeitä riittää. Ei se niin tapataattu oo immeisen etevyys. Joku kaonispäevä elläemet tekkee vallankummouksen. Lieneväkkö kuinka kostonhalusija? Aenaki aehetta on?
***
RAAKAA seon ollu immeisen taevallus. Hevonen se lienee saanu eniten kärsijä ihimisen raakuuvesta. Ja meleko tappomeininkijä se lienee nykysinki - tuo ravitouhu varsinki. Mitä tapahtuukaa sitte piilossa, että saahaan elukka nöyräksi ja pelon alle, voe vaen kuvitella.