EI OO KOSKAAN KOHEN
eikä tarpeet tasallaan immeisellä. Tarkotan että vaekka on kaekki kuinka mallillaan, niin ahnas mieli on kuitenkin jotakin vaella.Halutaan enemmän, halutaan loestuva ja näkyvyyttä. Kumminki komijampaa kun mitä kavereilla tae naapurilla.
***
Peruselämähän ei palijuva vaaji. Jos ei haluva riehkasta muojin mukkaan niin nyky ketineet kestää vuoskymmenijä, Farkutki on niin luijjaa kangasta ettei niitä saa puhki kuluttamalla. Jos puhki kulluu, niin sittehän se onki muojinmukanen.
***
Mitä ne laskee että on köyhä jos ei tule setelirahhaa tonni/kk. Siinä äkkijä käö totteen ettei köyhällä oo kun rahhaa  ja resuset vaatteet.- Kukkaa ei sukanvarteen kuikistele. Onhan tappaoksija että joku on eläny hyvinki köyhästi jopa kerijäten, mutta kun on kuollu niin on jemmassa ollunna milijoonija.
***
Paskapuhetta moeset köyhyystilastot. Suomessa oo ainuvaa köyhää, jos sillä silmin katotaan, että vaen toemeentulo. Kolo jossa asua ja leipäkyrsää jolla kurkkuva hangata. Siinei palijo seteleitä tarvii. Tietenki jos alakaa ellään yli mahollisuuksiesa, alakaa syyvä kalliisti ja juomat ne vasta maksaaki, sillonhan sitä on äkkijä köyhä ku kotamikko
***
Että sitte sitä vasta on köyhä kun ei oo mittää. Järijenköyhyyttä sitte löytyyki  - kattelematta- Järkijähän ei oo saatavissa mistää luukusta. Sitä joko on tae eioo. Maalaesjärkiki on tuhottu kaekenmaaliman hömpötyksillä. Pittää olla elektroniikkaa ja vempaenta joka lähtöön. Korvanapit työntää korviin rokin ilosanomaa, joka on yhtä metelijä ja meluva ja kirkumista-  Pittää olla tojella itteesä suuttunu joka asettaa ittesä alttiiksi moesen roskan kuunteluulle.Ei ihime jos järki päästä muuttaa hanuriin.Entä nänä kaorismäjet ynnä muut. Kuka niijen tekeleitä jaksaa kahtuva? ei kukkaa.