...takkaloija tämä uuven viikon käönnistys. Olo on kuin seilaesi toesella lanneetalla. Mistä lie johtuu, mutta ei kestä hurraa huutoja hihkua. Sehän tosin maanantae aamu saattaa olla kipsissä, vaekkei oesikkaa mallistanu kalijaa tae kallistanu malijaa. Noo, kyllä se siitä suttautuu kuhan vaohtiin pääsee. Eihän se vaohti niin raponen vaen nen syrijäpoluilla ei oo kukkaa ohittamassa eikä vastaan tulemassa, Tulleeko vihtaan se on jo vaekijampi arvijoeta.

Siellä - vae ei täällä tuhotuluvat tekkee tuhojaan . Oesihan se järkkyä jos vesi alakas olkkarin lattijalla laenehtia . Siinä sitä remonttia riittää ja home saa talossa jalansijjaa. Siitä meillä ei ole tietoa onko homejalat paljaat vai suojatut. Oli miten oli niin jalat sijansa saakoot.

Eipä ny porinamylly oekein ota kierroksija. Aevossa on lyöty persettä penkkiin. Lakkoneuvottelu on jumissa ja saa nähä - jos näötetään  - mihin polku johtaa! Varmaan yöunet jäe päälle kun ei sormi töki eikä tekstijä synny. Seon välillä tätä. Se kumminkin pojalle suotakoon, sillä puhuminen on hopijaa, mutta vaikeneminen kultaa. Näin ollen siirrytäämpä kultakantaan. Ehkä huomena on notkijammat kelit ja lakkokin loppuu. Annanko potkut - Sää on mitä sattuu, eikä kummempaa oo luppeissa, mutta paree näin kuin ei säätä laisinkaan. Seon moro! -O-