...onkin pyhien pyhäpäivä niin tuskin kukaan estää vatuloimasta joutavia? Otetaan renosti ja katellaan mitä siellä ajatusvaraston peräkamarissa löytyy. Ihan sieltä pohojalta
***
JOS on pankissa lainaa nii kohta on vainaa jos ei lainaa maksa, mutta kun maksa on heikko ja liha on vahva niin lihakeittova mieluummin. Maksaa se maksaki ja lisukkeet. Ruoka on aina hintansa väärti. Sanovat että viinaki, mutta enpä mee niin takkuuseen. Varsinki ne ekaryypit on pahaa, sitte mennee mukkiin, kun kallistaa.
***
KALLISTAHAN se on viina ryypiskellä nuin vaen ilimanaekojaan. Seon äkkijä satasella lähtö jos alakaa töekseen juopotella, mutta niin monelle viina on arkijuoma. Sannoopa ne sen joellekki koetuvan himoksi. Perkuuti täötyy kae siinä olla joku geenivirhe jos ei pysty kätesä liikettä hallitteen. Kukkaahan ei tuu viinaa kaatamaan sun suuhun. Seon oma käsi joka sen liikkeen tekkee!
***
SITTE kun on aekasa sitä liikettä teheny pullo kourassa niin on itestään selevää, että kuinka käö jos putellinkylessä lukkee ALKO- Sitte on jo pahempi tilanne jos putellissa lukkee LAKKAA. Jos lakkaa niin OK. mutta joskippaa käjestä suuhun seon lopun alakua - tae muuta alamäkijä. Maat on männy talot on menny ja kaek on menny. Kurkusta alas ja ei oo teheny tiukkaakkaa, varsinki jos siipiveikkoja on ollu avustajana prosessissa ja niitähän on!
***
VIINA on viisasten juoma, sanovat. Kumminki voi sen ryypyn ottaa tollompiki kuhan ei ime niin kauaa kuin pullossa riittää. Seon äkkijä hummeeti sekasi ja tajukankaalla, kuset ja paskat housussa. Pitäs aatella ensin.
***
POLLIISIT-sarjassa sen hyvin huomaa kuinka ressukoeta ne juopot on. Varsinki mölyviinaa ottaneet -kele rupijavat vielä meohkaamaan. Jopa syyttävät polliisia. Auttajiahan he ovat. Varsinkin talvella ne jäätys pakkasessa hyvin äkkijä jos ei kukaan korjais lämpimään. Että tämmöstä. Huomennajottae muuta. Pysyhän kanavalla. -O- ‎2.‎11.‎2013