Sää on taas muuttumassa ja sen kyllä tuntee vanahossa luissa.Nivelijä pakottaa ja psori kutajaa sietorajan äärilaijalla!
***
Eipä mene hyvin ei! Vaen se pittää kääntee kaekki omaksi voetoksi. Jos vaemaltoo nii että iän piäsöö, niin eipään tarvihe herätyskelloo - nimittäen akka?
***
Tae pestaotuu ylleiseksi varotussirreeniksi. Siinä suapkii hihkasta kahennii persijjeen voemalla, eikä kukkaa moeti. Muutenki se tuottaa pelekkää lussaa.Säästyy lakanat eikä aenakaa unissaan potkase tyhyjää.
***
Ei kyllä muuten kehujakkaa saa, vuan eihän kiitos elätä.Kissa ellää kiitoksella, koera pään silityksellä.  Ikkääntyminen tekkee  vaen entistä nöyremmäksi ja huiputettavaksi. Lompsasta luopuu ennen ku rosmo vihijaakaa ja kännykän pistää kaopantekijäestä.
***
Nuihen rosmojen kaa eijoo ikkää liijan varovaenen. Jos meinaa jottae inahtaa nii heti net ratkoo kylykiluihen välliin välämää. Huoku ei kumminkaa oo tottunu suoratoemituksiin niin väärinhän siinä käö - vaekka on kuinka kova pää.
***
Se, varsinki talavi-ilima on senverran raakaa, ettei se keohko pysy sulana jos horsii sitä elämänkaasua tikkurin läpi, Äkkijä siinä kynsi kylymenee - varpaestaki.
***
Vaen tätähä seon - koko ajan. <<<<mitäpä tuohon muutosta hakee, ruttiinilla mennään.