... vaikempaa olisi - sieltä syvältä - Puuttuva hakee perää, sanoo sanansa ja katso, kauas missä katse kantaa. Tyyne kyntää eikä vaadi palkkaansa. Anova katse silmissä käy poika merenrantaan. Antaa ylen ja YLESSÄ soi sunnuntainsävel.

Laskemalla on helppo tulla alas. Jakolasku on tarpeen jos puu kohdalle sattuu. Jälkipolvien kertomuslasku on kamala maksaa, mutta taksaa on vaikeaa määrätä, voi häärätä hellan ääressä jos on emäntä. Isännällä tuskin riittää riippumattomia ajatuksia ? Jälkikasvu täyttää maan ja onnessaan unhoittuu maailman hätä!

Siemenperunan turvin katsomme tulevaisuuteen. Perunasta versoo läskiä luitten päälle ja alle sortuu pimeä kansa. Parasta ennen on nukkunut pommiin, ei herää hommiin vaan nukkuu onnensa ohi. Enpä tohi häiritä äreää naista. Monenlaista vastaan kävelee. Liikettä niveliin. Luukato on ikävä murhe. Linsseistä ei apua jos papua tarttee niin apu on lähellä. Paitti silloin kun on ottanut onnen omiin käsiin. Vaimo huutaa eläimen tuskaa ja kissalla karkasi yksi henki. Kaheksan jälellä, Karvoja suussa. Mielettömyyksien markkinat kauppaa onnea alennuksella. Älä mene halpaan. Rahalla saa ..............-O-‎25.‎7.‎2013