HANURISTA.
***
Huolestuen katsoo Ejistys perruutuspeiliin. Mustia hiilijalanjälkiä näkyy vaelletun polun kuraisessa pinnassa. Keulilla kulkijoille hetki lyö ja taantumus saa nuija nukutuksen. Haaeluijjaa huutaa armoitetut eikä kiusattu saa sanansijaa!Toisinajattelijat myrkkykuurille ja joomiehet palakitaan.
***
Jaa - vaen paestellee se ejistyksellinen aorinko vielä risukassaanki. Tuotahan pittää tervehtijä ilolla ja suurella hartauvvella. Näöttää tuolla naapurilla rajat jatkuvasti käövän pieniksi. Viittaelen virtuaalisti tuonne itään. Vaen seon kohta eri tahti, kun meillähhii on kättä pitempää.... Vesipyssyt! Kohta katotaan mistä tuulee. Itä ei kauaa tuule, kun jo saattavi satehen.
***
Vae asijasta monenteen.Tääson ollu eriilaesta treeniä ja valamistautumista suureen tapahtumaan. Varraoksia on tehty monneen malliin. Minimoetu riskit ja maksimoetu vaekutukset
***
Seoes ny rööri selevä vastaanottamaan roskaruokaa ja kunnon pontikkoo. Vaen mistä lehemättömälle voeta? Voeta ei voeta voemakaskaa! Läskiki maestuu ja potut. Niihin kun totut, niin mukavalle maalima näöttää. Eikä pettymys potuta.
***
Ohan se murheelista kun alaku toemet on viritetty tappiin ja ne valluu totteotumatta ajanvirtaan butjetin pettäessä. Vaen täältä noustaan vielä!!Tosin rinnettä riittää! Korona ajjaa takkaa ja piilopaekat on hakusessa. Kun vastamäki alkaa loppuuko voema
***
Sanahan on niin raskas kun miehen nyrkki. Jos sana ei tehua niin nyrkki puhuu ...saatana! Siinä henkihemmot lähtee kun tuluppa ummellaolevan hanurista. Siinon posliini lujilla ja anuksessa on kirijät paekat. Sattuu kun ähkäsee vaen seoraavaan kertaan helepottaa...Toevottavasti.