KIRJOITETTU...
...on monenlaista viestiä. Autuas se jolla on lukutaetua. On tietenki onnellista jos luonnon kieltä tajuaa. Siinä tarvitaan vanhojen naisten viisautta ja luonteen monipuolisuutta.
***
VIIMMESET lehet tippuu postiluukkuihin, kunhan kiireemmät ehtii ensin. Postinjakajalla sormet pelissä Parempi kattua kui n puottaa. Pelistä puonnu on pelinsä pelannut. Katumusta pukkaa!!!!
***
HOOSIJANNAA ja virsiä veisaa uskovien kuorot ja pakanat kiroaa lakanan valkeutta. Rakkaus on lumivalakonen... Tiijä sitte. Taetaa olla verenvähhyyttä. Vae mitä lienee.
***
OTTAA silmään erikoisuus.Jos Eesaun käjet on Jaakopin jalat, mennee asija kinkkiseksi. Pyssyykö lusikka varpaanvälissä- No. Eesaon heinijä se rokka oli muistaakseni. Pitäs tarkistaa. Karvanen poekahan se Eesao taes olla muutenki, Oliko emäntä hypänny aesan yli vaen ei päässy? On niin ohuvet nuo tievot noelta ajjoelta.
***
SILIMÄT kiinni ei näe. Kuvitella voi. Kuka postin toi, vai toiko kukkaa? Lähe mukkaan, aina jenkiin mahtuu, jos on Rexonaa.‎ Tuskin kumminkaa se siitä rietaotuu pahemmaksi. Mikäkö? Annahan kun mietin. Homma ei oo ny hanskassa ja Tanskassa on paljon mätää. Vaen ei hätää kunhan ehtii.
Ja ehtiihän sitä kunhan kerkijää. Jo ammoin huomattiin, että eijoo hoppu hyväksi, eikä kiire kunnijaksi.Kumminki ehtiä pittää.
***
KUNNOTTOMAT saa mennä kuntokouluun kuntoutummaan. Mitä huijjausta seki lie. Pää kaenalossa kotija osotteena haotuu maa. Siellä sen Raohan saa rauhaton - jos kohilleen sattuu. No ossuuhan se kun sattuu.
***
PITEMPÄÄN höpinään ei ny ehi eikä kerkijä. Kiireellinen joutenolo vie rusinat pullasta . Vieneekö pullanki? Sen näkee kun kattoo