HELEPPOHEIKIT.
***
Vaalit lähestyy ja kansalle kaopatan heleppua elämää. Luppaoksilla ei oo rajoja, niin kun eilenilla mentiin Rinnettä alamäkkeen että hippulat vinku. Mies ei itekkää tienny luppaosten hintalappua. Milijaartit lenteli kun saeppuvakuplaaaat jotka äkkiä puhkijaa. Kyllä ollaan kusessa jos tuolla tyylillä hommat hoijetaan. Rinne -Sipilä 0-6-
***
Entä nää viherijät…… Voe taevaantakoja.Puhutaan ja syyllistettään saonamlämmittäijjää??? Ite lennellään sinne ja tänne, hiilikengät jalassa.
***
Se on niin saletti nykyvään, että kun nuo kirijasalukeneet alkaa ihimispolosta syyllistään, niin sillei oo mittää raijaa. Suatana kun ei sua kusta ei paskoo, muista elintoeminnoesta puhumatta. Tullee kuulemma niin suuri hiilijalanjäläki, ettei paremmasta väliä.
***
Poltetunmaan taktiikkaa ne piiperöt vetelee. Sormipystyssä muita varotellaan, mutta ite seisotaan hiili aavikolla.
***
Nyt kun taas on takkuuvarmasti ilimastonmuutos tulossa. On tullu kae milijoonija vuosija, suunnilleen tähän sammaanaekaan, niin kyllä nyt on pontta puhheessa.
***
Pienempijä ilimastonmuutoksia tapahtuu hyvinnii lyhyvellä syklillä. Yöllä on pakkasta parikymmentä astetta ja päevällä pyrkii jo plussanpuolelle. Ei se oo ihime jos tietenaenen on huolissaan, miten tässä hommassa käö?
***
Eikö tuosta kesä tulle ja sen jäläkeen taas syksy. Joten on sitä ilimastonmuutosta tulossa. Ennustaja eokot taputtaa käsijään: - Mitä minä sannoen?