...jesse joutu elämään kovija aekoja tähän aekaan siellä ittäesillä maella. Siellä eijoo palijo kyselty tahokko ottaa syyn niskoellesi. Eikä pahemmin oo taennu olla puolustusasijanajajiakaa?

Ei silti. Yhä vieläki. Jos joku halutaan ristiin naolita, niin se naolitaan. Luoja varijelkoon sitä joka nykysen metijan hampaesiin joutuu.

Sillä eijoo pienintä välliä, onko syyllinen vaen syytön. Metijan mielestä syytetty on aena syyllinen, niin kauan kuin toesin tojistettaan. Eikä leima lähe sittekää vaekka syyttömäksi tojetaanki. Annetaan ymmärtää, että syyllinen se on kumminki. Tojisteet vaen ei olleet riittävät. Jos sitte on syyllinen, niin loppuelämäsäs saa kantaa syyllisen leimaa, vaikka sääjetty rankastus on lusittu.

Armoton on metija pientä immeistä kohtaan. Sen varijolla tehhään jopa rikoksija, että saahaan syytönki näöttämään syylliseltä. Tae sitte päenvastoen.Niin ku nämä piipertäjät ja kettutyttäret. Ne rikkoo kaikkia lakeja saajakseen ittesä näkyviin. Mittää luonnon-tae elläensujelijoeta ne ei oo. Haluvat vaen ihtesä esille. Ja medijan mielestä tarhaaja pitäs laettaa linnaan. Hyihyi!

Jos sillon Jeesuksen aekaan oesi ollu lehtimiehijä, varmaan Jeesus olisi tapettu jo ennen ristille nostuva.? Pirullista sakkija on lehtimiehet. Tuskin lehtinaesetkaa on kovinkaa rehellisiä.  -O-24.4.2014