...näyttää, että tuassii on viikko vierinnä ja kesäki lähempänä. Monenniilaesta ilimoohan sitä kerkivvää olla ennen ko se alakaa täe korvalla liikkuva, niin ku ne enti vanahaan porisi.

Niillähän olikii ennen joka tilanteeseen omat sanontasa. Vieläpä mukavasti muistettavassa muovossa. Oesippa hevosenmuisti, niin sitä löytysi sanonta joka tarpeeseen.

Varsinnii ilimathan ne on ennenki antanneet puhheenaehetta, ompa jopa oekeenni väetelty luonnonmerkkijen tulukinnasta. Eri paekkakunnilla sama luonnonmerkki on merkinny aevan päenvastasija asijoeta.

Nyt tänä talavena on siunailtu iliman lauhuutta ja lumen vähyyttä. Mitä sitte? Sen kivempi kun mitä vähempi pakkasta. Ei tarvii matkustaa kanarijalle pakkasia pakoon.

Tietenki on kovinki sosijaalista ilimosta puhua. Olla puolesta tae vastaan.No, siitäpä on tietennii seoranna, että joku on sattunu oekijjaan arvaoksessaam Kunnijjaa ja maenetta sääennustajana on tullunna roppakaopalla. Seoraavana vuosina taas eri voettaja.

Sillä muutamalla sammakkomiehelläkkii homma oli pelekkää shovta. Paskat sekkää äijä tienny tavan sempää ilimosta ja sammakko vieläki vähempi. Vaen sitä kun on meitä niin moneksi. Jottae pittää kehittää, että maenitaan? Oekijastaan hyvä niin.

Kisarintamalla ei uutta. Mitallit on lujassa. Hiihtäjät aevan kuittina - Minä en JAKSA! Leijonakki hätäsesti pesi kyläseuratason porukan. Onko nohemampaa tievossa? No, hälläkö väliä! -O- 14.2.2014