ELÄSEMITTÄÄ
***
Raskaan joutenoloviikon jäläkeen pittää viettää raohottava lepopäevä ja luuva katse menneeseen jotta tulevan arvaisi!
Vihapuheet putoilee  raskaana töllöstä olkkarin lattialle. Raskaina ne vaurioittss parketin pintaa. Väärä julistus tuomitti oikean ja lyhyet oli vappuvalheiden jäljet. Tiedonkuilu ammotti edessä ja molokinkita nielaisi paskanpuhujat. Rinne oli jyrkkä ja Li-ukumiina Li-ukasti perinne lipposet. Marin maisteli sotesoppaa...sakijaa.
****
O pastaa! Hastala vistaa ja jalat koukussa. Polkkatukka kiharalla ja alla vai kulunut filtti. Ei tytöt hyvästä tiijä jos eivät ole kovia kokeneet. Helppo elämä antaa väärät koortinaatit ja suuntavaisto vie hemmettiin. Kuusi villiä vuotta antaa aihetta lauluun.
***
Kiukaassa palaa ikuinen tuli. Uimahallin keskellä helvetin esikartano. Sieltä on kirvesheitto helevettiin. Avoimin mielin syntinen  ottaa viestejä vastaan kuin lastaan hellii kapulaa ja kansalaiset köyhyyttään marisee. Jo varisee syksyn keltaiset lehdet ja jossain on ikuinen kesä
***
Kokemattoman tulvat hyökyy yli vanhan matereen ja Kalman kalpea vanha noita loitsuaa. Louhittu seinämä muurina ilolle ja surullinen on laulun loppu.
***
Reissumies nostaa varoituksen sormen, mutta turhaa on potkia tutkijaa munille, jos ei ole rautasaappaat. Eikä onni oota ottajaa vaan onnenmuruset on kivenä kengässä. Jalkorätit aidanseipäät koristaa. Kuusi villiä lymyää pusikossa!
***
Aasinmallinen outo tuttavuus. Höyhenillä nukutettu. Herrasväkkee, tuskin näkkee metsää puilta , suurilta suilta tukitaan puheenparret ja perunan varret panee pakkanen jos saa.
***
Tuskin antaa? Impi kaino ja herttainen. No, jos tämän kerran, mutta vain sen verran että pärjää huomiseen. Ja uuden luomiseen on tuskin aikaa. Tylsä lapio ja Vakuuttaa Tapio sitten palaa aitat ja riihet. ja Katso aurinko nouseee.