HEEBOJA!
***
Hirvijjää oli sattunna Kuopijon toriila. Joku huima, niitähän nykysin riittää, olj pölijyyksissään yrittännä tunkija kahen kilon kalakukkova Väörysen Paten mukkiin! Oli vaen tuumannu: - Mukkiin menevää tavarata. No, eihän mahoton mahu kenenkää persijeen, miten valtava kukko sitte pieneen mukkiin. Olihan sitä joku herännäenen valistanna, sitä torkaa opilasta, että suolen kaatta kun kulettoo niin isompihi kukko soppii jo pienestähi reijäastä. Ehän minä tottuuvenperrään ällyä onko jutussa sitteeksikkää tottuuvensiementä. Vaen seoraellaan paskalehtijä, eiköpä nuo väkerrä siitähi uutista. Ihan joka päeväsestä asijasta.
***
Ohan ne höpisseet alavariisa nuo paskalehet että Pate on uraputkessa ja kova latinki jalakojen alla. Paavo kun kuulettaa olevan niin huima etä se yrittää vaehettaa kunnijansa sylykykuppiin. Ei se aenakaa mikkää tallousnero oo se Paavo. Sanovat että antas vielä akkasa välijä. Semmoseen minä en kumminkaa usko. Ihimiskaoppa on kielletty ministeriltäki vaekka oesi X.semmonen. Voepphan se Pate pölähtää sieltä putkesta hyvinki ärhäkkänä, vaen taetaa se kumminki kunnia pysyä. Lehemänhännän kasvu jatkuu. Prressaksi paperit lie taas vetämässä!!!!?
***
Uutisissa pysyväkseen luvin avviisissta että joku hörhö oli puukko käjessä kierrelly pitkin kylijä. Tuntemattomija immeisijä tuikkinu ja ompa saanu aenaki yhen peräti henkiltä. Se ei naorata! Ei aenakaa vaenajaa! Seon tämä kesä vaekijaa aekaa. Höperöihen päässä alakaa ilimetä kaekenmaaliman suunnitelemaa, kuulevat käskyjä ja näkevät olemattomija. Lehestä saa tämän ja tästä lukija murheellista tarinaa.
***
Sää on tosin niin kolijaa, että luulis hillittevän hulluimmankin heebon mielenliikkeitä. Kovasti on satteennäköstä ja ei tuo mittarilukemakkaa huimaa + 10 tällä hetkellä Tuuliviiriki on sekasi, niin varmuuven vuoksi sojottaa joka suuntaan. Ei jää aenakaa epäseleväksi etteikö tuule. No, se tietää tuulisähkyä myytäväksi´ja johtajien optiot lihhoo koko ajan, Vaen ei kae tässä... Huomenna palataan, ehkä kesäsemmissä merkeissä - tae sitte ei. Kuka nämä tietää.