...en olekkaan poromies niin siitä huolimatta joutuu monennillaesiin erotuksiin ja erontuskiin, elämäsä aikana. Mitä enempi ikkää tullee, niin sitä ussiammin erontuska ryykää kimppuun. On tietenki semosija asijoeta jokka justiisa haluvaisi katistaa hartijoelta, mutta seijoo heeppuva. Jokku asijat.on puserossa loppusuoralle.

Olisihan palijoki asijoeta jotka haluvaesi erottaa jokapaäeväsestä ruttiinista. Semmosija tottumuksija joeta iliman oesi helepompaa. Vaen ne pyssyy kuin paskarattaassa. Jopa pahemminki.

Vaekka ne ei mittää pahheita oesi niin ei kuitenkaa välttämättömijä. Esimerkiksi makijanhimo on paha. Aena tekis mieli jotahi napostella. Kun asijan saesi sille mallille että tarvihteisi syyvä vaen kulutusta vastaavasti, Mutta nyt se tahtoo kertyä  tuo liika tankkaus nahan alle. Se ei oo yhtää hyvä asija.

Nykki tässä sunnuntaeaamun iloksi imeskelen suklaata. Sanovat että seon hyvä syvämmelle.Aenaki seon tehokasta kuntoeluva. Käsivarren koukistelu vahavistaa hauvvista.

Tiijäppä näestä. Mutta joku syy pittää aena olla. Muuten homma on huteraa jos ei perustele kunnolla.

Ohan niitä monta muuta seikkaa joesta haluvaesi erroon, mutta empä kehtaa alakaa näen ylleisellä paekalla lakrattelemaan. Mitäpä ne kellekkää ees kuuluu.

Kuitenki hyvvää pyhhää niin porolliset ku porottomat. Erotetut ku erottamattoat. -O-9.3.2014