TÄSSÄHÄN...
***
...sitä vaen elevistellään vaekka kohtalo meinas tuas kertaalleen hävittee maalimankartalta, kun lipsahti kiel aijanravosta viärälle laetumelle. Henkissä onneksi selevisin, kun en jiännä outtammaan sitä viimmestä taistoo, se kun ei taho mulla lähtee kun en ou kommari.
***
Tämä sattu tietenki äijän sisäsenä tappeluna. Sen häävimmän ja heikomman minän kesken. Loppu päätty ratkasettomaan, iliman vaorijoeta.jjos ei oteta huomijjoon ympäristövaetusta.
***
Vae kantapään kaotta se moni kielijä opettellee. Joellaki vissiinni jonniillaenen mulijaotin joka antoo erllaessen vastaoksen ku mikä olj kysymys? Siinähän se nuoruus kulluu kun pähkäelee - Mitä se on?
***
Oho! Vae luuloo se lukija, että mie oun kärrystä puonna? Voe veikkonen ehän mie suatanna ou ies piässy kärryyn, heti on napattu kynsille jos ou yrittännä kinnaroija ihten kyytiin. Seon pelekkkää jalkapatikkaa ja sehhii kinttupolokuva. Vielä tässä kärrylle! Stä vaelle ettttei neliveto päällä.
***
Perässähän minnoon koettanna kelekkerehtiä hirttosilimukka kaolan ympärillä. Ei aota vitkastella kun maalima nykässöö liikkeelle. Atomihan näetä kärryjä kiskoo ja suitet saa tolokusti pittää käsissään, ettei ori karkaa..
***
Saateri, seon vaekijjaa ennee askelta pitentee, ku annettas ees vettä. Vaen ei, kiel kuivava tässä saa konijakkija vuottaa. Mieli pyssyy hyvänä kun välillä luppaa kielelle kielikylypyy - sopivan hyvänlaatuseen janojuomaan. Näellä mennään. jos ei jumitu paekaleen!