SIKAMAISTA.
***Sikahyvää huomenta kaikki kanssaröhkijät ja suu virneeseen.Taas on yö takana kipuineen ja vaivoineen. Selvitty voittajina.Toivon mukaan seuraava yö parempi.
***
SIEVÄ ON SIKA PIENENÄ, mutta aika tekee sillekin tepposensa ei ole vanha karju lasten kateltava, Lisäksi sijan tuomijopäivä on määrätty.Jouluksi on henki heitettävä.  Sikasiistii <3
***
Toisinaan ilmennyt sikamaista sikailua sikaloissa. Sikamaiset isännät ovat olleet sikamaisen holtittomia Sikalassa sikojensa parissa. Sikamaisia kuvia on esitelty sikamaisissa ohjelmissa joissa sijat ovat olleet aivan sikoja.
***
Sijan hengestähän nyt on kysymys. Henkilökohtaiset tuntemukset ovat saaneet sikamaisia muotoja. Viherpiipertäjät ovat sikamaisesti tonkineet Sikalan pahnoja ja huomanneet niissä sikamaisen suuria sikoja.
***
Tonkijessaan piiperöt on löyttäny jopa tiineitä sikoja. Syyllistävä sormi osottaa kohti sikamaista isäntää.Porsaita oomme kaikki...
***
Monesti ne sijat ovat olleet jopa henkitoreissaan. Se on saanut sijasta kiinnostuneen piipertäjän sikamaiseen raivoon. Sikamaisessa kiihkossaan he ovat ottaneetkin sitten sikamaisia kuvia joissa Sika on ollut pääosassa, hengissä tai ilman..
***
Onhan se sikamaista jos tunkeudutaan toisen omistamiin tiloihin. Tarkoituksena vahingoittaa toisen bisnestä. Se on sikamainen rikos josta pitäisi antaa sikamaisia rangaistuksia.
***
Loppujenlopuksi kysymyksessähän ei ole sikojen hengestä, vaan suuri viha yhtä kansanosaa kohtaan. Tehdään kaikkensa että maaseutu kuolisi kokonaan.Kohta ne taas jotai keksii .
<3 Oiva Pennanen <3