TÄKYJÄ
***
Sunnuntaaeaamua! Syksyntuulet jo virtaa koliana. Mieli PUI SYKSYNSATOA. Sekin homma muistikuvina kovalevyllä. Mieli työstää menneitä' aikoja. UUUH! muistaako oikein?
***
Siemenperunan turvin katsomme tulevaisuuteen. Perunasta versoo läskiä luitten päälle ja alle sortuu pimeä kansa. Pelastus löytyy lätistä. Jouluporsas on nukkunut pommiin, ei herää hommiin vaan nukkuu onnensa ohi. Se on murhaa. Sika on onnellinen omena suussa.
***
Kuussa maanpimennys. Kuu kiurusta ja pystyy se peipponenkin. Pakkanen panee parastaan ja heikommilla on hätä kourassa. Suuret joukot ryntää auttamaa, mutta vetää vesiperän.
***
Ei pidä häiritä äreää naista, sillä armoton on loukattu nainen. Monenlainen tuomio kypsyy vatsassa. Odotan kuuta nousevaa..Vallan valakijat savuaa eikä sokea kana löyvvä jyvää..
***
Monenlaista vastaan kävelee. Liikettä niveliin. Luukato on ikävä murhe. Linsseistä ei apua jos papua tarttee niin apu on lähellä. Paitti silloin kun on ottanut onnen omiin käsiin. Ässä on valttia, eikä Jokeri anna toivoa tulevaan.
***
Vaimo huutaa eläimen tuskaa ja kissalla karkasi yksi henki. Kaheksan jälellä, Karvoja suussa. Mielettömyyksien markkinat kauppaa onnea alennuksella. Älä mene halpaan. Rahalla saa laatua.
***
Saattaa kaatua vahvakin rakennus. Mestarit kuolleet. vain muisto elää. Poropeukalot yrittää tehdä kunnollista. Sutta kumminkin luvassa ja mestarit nauraa pilven reunalla hukkuneita taitoja. Maitoja ryypätään ja nähdään punaista! Iltataivaalla pilvellä on kultainen reuna. -