Elämänvirrassa kuohuu, puukot aukoo uusia välämiä ja kaekki tietää mistä sejohtuu. Paskateorioita ilima sakijana, Vihan viimat vinkuat ja kiireinen on äkkiä perillä. Takatalvi pani kypsyneet hetelmät, eikä muistot lämmitä.
***
Mielellään sitä minäkin - mutta en voi. Toiminta suunniteman ymmärtää vain kirjansa lukeneet. Tyhmyys tiviinä valtaa kansan syvät rivit. Epätoevoset hakkaa päätään kiviseinään. Autuaita ovvat yksinkertaiset!
***
Piinaten paistaa punainen aurinko ja kelmeänä katsoo hopeinen kuu. Kuuhullut tuntee fipoja siellä ja täällä ja gigolon viisari värähtää eikä huominen anna lupauksia. Katuen katsoo harras nainen turhuuden markkinoita.
***
Huumorimies huhuilee vaikka on vitsit vähissä vain tähissa voi löytää jotain mistä mainita. Ainainen kiire saa kellot hulluksi onkai selvää, ettei selvää päätä näissä maisemissa.
***
Kai jossakin on parempi paikka. Ota se ja tyydy siihen minkä sait. Huomisella omat tuskat tyydymme siihen! Ja jos huomista ei tule on huolet vähissä.
***
Suutari heiluttaa lestiään eikä lapsilla ole saappaita. Bisnes on etualalla ja vaimo huokaa raskaudenpäiviä. Anna meille... huokaa nälkäinen ja luo katseensa parempiin päiviin.
***
Vuolaina virtaa vapaat joet eikä pato salpaa niiden juoksua. Ihanaa tuoksua levittää ruusu ja Ruusunen on turha julkku. Punatulkku etsii einettä ja ompa vielä taivaassa tarjolla - yltäkyllin.