MENNEISSÄ päivissä häivä huomisesta. Joka ei entistä muista ei uutta tajua.Lisää lisää, huutaa maailman lapset, vaika eilen vielä anoivat armopalaa.
***
 ÄÄRIMMÄINEN ahneus venyttää vatsan pyöreäksi ja raateluhampaat valmiina iskemässä toverin kurkkuun. Hälytyskellot rikki, eikä huolto pelaa, selaa vain selaimella klopaalia tuotetta. Se on halvalla tehtyä roskaruokaa joka on terästetty tulisin maustein.
***
SAVUAVAT rauniot törröttää taistelutantereella. Kiakkovieraat on katkerat läksynsä lukeneet. Tauti tarttuu ja rutto rupeaa, tuhoten terveen elämän.
***
 ANARGISTIT tahtovat tuhota kaiken. Maila heilahtaa ja osuu. Väliäkö sillä jos toiseen sattuu. Psygopaatit ovat riemunsa saaneet!
***
EIPÄ OLE kohen koskaan. Loskaan hukkuvat vihreät niityt ja liityt maailman menoon. Oi jos voisin kerrankaan....maistaa hiukan mammonaa.
***
MUTTA kielletyt huvit salpaa hengen ja antaa tilalle pelkkää saastaa. Kurkkua raastaa keittiömestari ja huomaa syksy on tullut! Sato on runsas, mutta pakastin täynnä. Haaskioon menee elämän tarpeet.
***
VÄLIÄ eioo mitä valuu. Kunhan valuu, jos haluu! Pyyhkiä voi myös vasemmalla. Jos hyvin pyyhkii, niin äiti nyyhkii ja on onnessaan, kun ei hukkaan ole mennyt synnytyskivut ja vivut on sitä varten että voi tarttua vipuseen.
***
 Menestyksen tuuli puhaltaa. Nousukiitoon kone on valmis. Kiinnittäkää turvavyö! Vauhti kiihtyy ... huomiseen! Mitä huominen antaa on arvailujen varassa. Suuri kämmen tyhjentää antiikkipöyvän, patinan alta kuultaa mennyt eilinen. Aikoja ootellen! MOI ! -O-‎‎28.‎3.‎2015