KERMANKUORIJAT.
***
Huomenta! Vaekka ei mieli mettä keitä, niin ei itketä maanantaina!  Ei se siitä sommene, vaen vielä se paestaaki! Tosin hymy hyytyy vielä hymypojallaki. Kermankuorijat on valamiina lapioimaan hilut himaan.
***
Hauska tappa vanha tuttu.Eiköön ne Turkkuses tolleen haasta? Minä ku en noeta murteita oekein hallihe. Varmuuven vuoksi piställän sanoja vähän joka murteesta, Semmosia sanoja jokka tuntuu suussa mukavilta, tae sormenpäessä tietenki kun ne purkaotuu tuohon lujettavaksi sormenpäihen kautta
***
Mutta mitä me Turun köyhyyvestä kun Naantali on rikas kaopunki. Vae oliko se toesa päen. Taekka mitäpä noeta minkää taajaman tasseita tutkimmaan. Jos kunnilta iteltään kyssyy, niin kaekkihan ne sannoo olevasa köyhiä ja että kurijasti mennee. Tukirahalle on käöttyvä. Pitäsi valtuuskunta lähettää Vinkuintijjaan tutkimaan huorijen käöttätymistä eri asennoessa.
***
Vae ei kae tässä.Ryypätään me raanavettä niin kermmat säästyy eliitin reissuihin. Evustukselista temokratujaa, Eipähä tuu äänestäjällä pää kipijäksi. eikä maksa poksaha.