OSA.76.
  - Moro! Johan sieltä sentään suvaitaan tulla. Ruumismiehet ovat jo vaipuneet epätoivoon, kun ei ketään näy ja meidän taas tutkiakin pitäisi.
  - Älä sinä Suppari hätääsi kuole. Ei ne vainajat ruukaa karkuun juosta. Lähetäänpä katsomaan sisälle niin saavat nuo mustanauton miehet viedä omansa.
  Nopeasti rikospaikka kuvattiin ja suoritettiin tarpeelliset toimenpiteet. Vainajan suhteen tehtiin mitä voitiin. Asialla oli ammattinsa taitavat miehet.
  Kun uhri oli autossa ja musta auto lähti menemään huonokuntoista tietä isommille kulkuväylille, myös suolla tutkineet poliisit saapuivat pihalle.
  - Ottihan se tiukalle että herrat suvaitsi viimein ilmestyä. Mikä siellä maksoi. Iso ilkeyttään säästi määrärahoja?
 - Duunia tässä on vedetty pyöreitä päiviä. Resurssipula kai vaivaa. Monta henkirikosta yhteen ryppääseen. Kypsyy siinä jo kovakin luonto - saatana.
 - Teille onkin työmaata moneksi päivää. Ensiksi tutkitte tämän talon perusteellisesti. Sitten on vielä suurempi työmaa tuolla Rimpiläisessä ja täytynee käydä Mykyläkin läpi. Me häippästää urbaaniin elämään. Suurimmat roistot ovat ties missä. Etsintäkuulutus pitää laittaa voimaan. Millä päällä se Iso oli?
(jat.)