...ihimettellee - ollakko vae eikö olla, kun kuuntelee nuihen paalimanparantajjain juttuja. Sormi pystyssä saarnaavat saasteista ja hiilijalanjälistä.  Vaen toesaalta sitä tuota hiilijalanjäläkijä voe pienentää ja  viimmestellä - mukiinmeneväksi. Jotku kun sannoo, että seon suureksi siunaokseksi ja menestykseksi isänmaalle.

No, tiijä näestä jalanjälistä. Vouhottajat vouhottaa ja  mikä on toesesta väärin, niin sepä onkin toesesta oekein. Riippuu kenen joukoessa seisoo, tae no - seisooko ollenkaa? No kelläpä se jatkuvasti?

Kyllähän luonto mahtaa olla sellanen vekkuli, että se sopeutuu kulloiseenkin tilanteeseen. Luontohan voi aiheuttaa itse paljon suurempia saasteita kuin ihminen koskaan.Viisaat tutkijat on sen tojistelleet. Liekö siitte perrää? Tiijä näestä.

No onhan se hyvä kun huolija riittää, se antaa työtä ja toemeentulua. Jos kaikki olisi niin hyvin että kukin vaen sikeitä vetelisi ja piereskelleisi viin mettaani kuolemahan siitä tulisi- välittömästi.

Mahtaa se olla maapallolla tiivis tunnelma joskus tuhannen vuuen kuluttuva. Sitte on jo keksitty ikkuisenelämän pilleri. Moni satavuotisia ukkoja ja mummeja palloelee pitkin peltoja, kaohija kiima päällänsä. Ravinnoksi nappaellaan pari pillerijä, joesta ei saasteita tuu, ei ees mettaania. Kaekki saastuminen on ratkastu. Magneettiautot kulukevat sinne tänne ilimassa leijuven. Ei tarvita teitä eikä katuja.

Huimat on näkymät tulevaesuuteen? Jokohan se pilleri on kohta valamis? Sitäpä ootellessa! -O-6.2,2014