TIPPAREERIIN.
***
Hyvvää huomenta ja kohtu mukavata päevää. Tietysti noen keskimäärin. Tooesillahan tuurit on tapiissa ja toeset kyntää pohojamutia. Sehän pitäs olla tasa-arvo tuurissaki!
***
Sehäon keväkki tuossa lähellä. Tosin melekeen 0-peliä ollu tähä sdti. Reilu kkvielä niin, alakaa pajunkissat naokumaan. Ite meinaan volista maaliskuun kuutamossa. Se hommakkoon kaverin jota viehättää. Emminä kaverin takija vaen huvikseni!
***
Tippareriin on pitkästi ja pentsiini kallista, että eiköön tuo riitä kun heittäötyy makkoeleen vaekka hetekalle. Siellä Eoro kilissee ja kulukuset soettaa se voettaa jolla on aekaa tuhulata.Siis noen virtuaalina!
***
Pimijässä yössä tähti kiiluu kovimmin . Kuu-ukko nauraa naama naarmuilla. Jenkki osu pahasti mutta lenkki tekee tehtävänsä vaeltaa kiukaan kautta ja Tuonelan lautta seilaa ikuisuuvvenmerellä. Lautturi unessa.
***
Rumppi miettii uusija metkuja kun näöttää, että on se herra herrallekki. Saa nähä miten hommassa käö. Ikävä immeinen on Rumppi. Vaen sammaa kaliperiä lienee kaekki.Eletään taas herkkijä aekoja, lanka palaa jo. Näkkeepähän miten hommelit hoetuu, vae...???????? temarit ei ossaa ees esivaaleja järijestää. Tosin ollaan metijan narussa, otetaan kantaa mille homma töllössä näöttää.
***
Eipä tässä kun etiä päen, jos paestas Ruuneperin merkeissä lettuje.Tortut on liien suuritöesijä into loppuu ennen kun torttu valamistuu! Hyvvää Ruuneperiä! Varotaan KORONAA!