SÄHKÖLLÄ.
***
Kokkeilen moppoon sähkyvä kun tuo fossiilinen pätkii - kuskia korville .Arki antaa ajatukselle siivet, eikä jarrut pijä! Mutta antaamennä höllötella , kaikella on päätepiste. Toppari. Forttumilla riittää säähkyä!
***
Leivokset ilimassa leikkiä lyövät, vain huti tuli. Kumi suli, mutta siihenpä se jäikin. Noo hyvä näinkin. Ei kuitenkaan oo hanget korkijat nietokset.Asvaltti rullllalle!
***
Eipä aikaakaan kun lumihiutaleita hiljallee satelee maahan lumivalkoiseen,,, Leivoki tekkee lähtövalamisteluja takasi Ahriikan viitakkoon. Joutuuki kysymaan. Miks leivo lennät Suomehen. Onhan tämä nähty. Luulis tuon jo uskovan. Siellä etelässä pöperöpuoliki runsaampaa.
***
Se tuo siipi kulukuvälineenä meleko tolokku. Ei haeta suot ei meret. Suorinta tietä perille. Linnuntiellä tunkosta. Puttiiniki vielä rikkoo ilma tillaa ja pillaa mestat- kurkiauran keolilla Värkkäesko moppoon siivet?
***
Se on arvoitus mikä toverilla meininki! Aeka näöttää jos ei pijä piilossa. Siilossa happi loppuu, eikä pääskynen sano päivääkää- koita siinä sitten olla olemassa.
****
Tämä meikkä on panostanu viime aekoina raakasti tuohon virike- jutskaan.Kato harrastusta ja monemoista ajan kuluva pittää olla - sanovat. Oon alottanu silimän mulijaottamisella ja nivelten naksuttamisella.Seoraavaksi siirryn pireskelyn lumoavvaan maalimaan.