...että kyllä se siitä vaekka välliin tihkasee. Kun tiukka paekka tullee, tae eihän se mittää tule, vaan jököttää siinä keskellä elämänlatua. Kyllä sitä ite tullee siihen esteeseen? Toki teräväsilimänen voe esteet huomata ennakkoon, mutta seon enimmäkseen, että täösillä päe. No vaorijoetahan siitä seuraa jos ei peräti hajuva koko härrävärkki ja siinä sitä oot äplistelemässsä mien matka jatkuu . kontaten jai suk.suksilla.

Iteasijassa ei oo niin suurta merkitystä millä taevalta taittaa. Kuntopyöräkin on varsin pätevä kampe. Ei ainakaan iske päätään kivveen - taekka Karijalan mäntyyn. Kierrä, elä kiroa, sannoo se vanaha mies. Vaen mitempä kierrät jos ei oo välämää? Kyllä siinä tullee äeteetä ikävä josei pääse tuosta tuohon. Varsinkin jos pakki puuttuu, sillon on hanskat hukassa.

Suurinsurminkaan ei pitäsi alakaa heitellä lusikkaa nurkkaan tae veivijä metikköön. Kieltämättä siinä tilanne on haastava. Kuntopyörän mäen nousu kykyä ajatellen   tehtävä - vaikka olisi kuinka tehtävä - jää tekenättä ja homma suorittamatta. Mikä oli homman nimi? Se ei ole tässä se tärkein asia, vaan matkan mittavuus - Jo Rautavaara huomasi, että vauhti hurman suo -  lämä tiskiin ja katotaan pyssyykö polliisi kintereilla . Pyssyyhän se. ? No tuskin se polliisi kuntsikanajosta sakottaa? Sepä jää nähtäväksi kuka ovijasi kolokuttaa. Se ei oo isä eikä veli-Viliami... Paras olla aokasematta. Pijan Susi- Pullijanen. Sillon eijoo itku kaokana.

Eiköhän tässä taas höpinöetä leikin päältä. Jospa se tottuuski joskus löytyy. Tottuushan on totinen ja ankara kaveri, Aena jostae valittamassa. Vae annetaampa valittaa.- Lumensulattjat on ollu ahkerana, Kun katon akkunasta niin huomaan mettästä kvonneen lumet tyystin. Huvennu on takapihallakin, mutta vielä riittää. Tällä menola kumminkin viikonlopussa melko vähissä. Katellnpa sitte! Esteriki oksijaan heiluttaa. Olisi kai omenapuun leikkuukelejä? Kukapa tuonne kinokseen, kun mummokaan ei esissä. Kyllä se siitä.....-O-