...muka että haoskaa olla pittää, vaekka syvän märkäneisi. minkä helekutin tautta?Ottaa ilon jos ilottaa ja murehtii murheen aekana. Yksinkertanen meininki?  Tae liekkö tuo välliä? Parempihan se on toki kahtuva naoravaa suuta, ku paskantavvaa persettä. Niihän sitä ennen sanottiin, että kaeppa sitä on ollunna totista poekaa liikenteessä ennenki?

Eipähän tässä tosin mihinkää naorujuhuliin oo aehetta. Kaekenmoesija uhkakuvia liehotaan immeisen arkipäevää vaekeottan. Millon uhataan rajuilimolla, millon Venäjällä, millon myrkyillä, milloen taoteilla. Kaekki vielä liijotellen ja paesutellen.

Suurin osa uhkakuvista on kuitenki noehen saakelin lehtimiesten ja muun metijan  itekseen keksimijä juttuja.Jos ei mittää tapahu niin menkotaan kaekki paskakasatki, että saahaan lööppeihintavaraa ja kansalle kaohistelemista.

Mikä helekutti siinä lie kun kaekki pittää heti tievottaa? Niin ku tuo Soeniki. Melekeen joka päevä sen levijä naama näkkyy töllöruuvussa, jopa resitentin puhetta arvijoemassa. Tält hyvätä kysytään onko maan päämies oekijassa. Voe taevahan vallat. Soeni kaekistellen ossaa arvijoija ees omija sanomisija.. Seon niin palijo esillä, että tuntuu ku koko hömelöllä oes viisauven avvaemet kaekiin ovviin. . Vähempiki piisaes.

Toki nuo toosat voes pittää kiinnikki, vaen pittää olla niin utelijas, että pittää jutut katella. Tosi on: Tieto lissää tuskaa!

Ei kae tuo kuitenkaa vaevaksi rupija. Kuhan ny vatuloen joutessani. Eihän se ruuvaksi rupija, mutta aeka kulluu     huomaamatta kun naputtellee joutavia! Huomenna palataan astijalle! -O- 8.1.2014