- Kylläkae ne letkuissa rääkkää vaekka kuinka kauvvan. Pisnes kato pyörii. Pyrokratijan rattaat pyörii ja naatti kasvaa vihanneksen päässä.
***
Hoetsut kantaa soppaa ja mättää sitä mustaan aokkoon. Ja toenen porukka putsaa peräsuolen tuotteen. Niin kauvon Toevo ellää kun on toevua. Toevottomalla on itkumuuri vastassa.
***
Vaen suatana, paras ettei ala siihen oravanpyörään? Saeras immeinen sijotaan remmillä kiinni ettei pakkoon pääse ja ei ku letkuva ja johtuva joka aokkoon ja puhkastaampa vielä uusija reikijä joehin saa työntää yljmääräset letkut.
***
Aekahan on muovin ja letkuja riittää. Siinä sitte ootat tuskissasi päevää nousevaa, vaekka itekki tiijät - ilta pimenee.
***
Oo siinä sitte nöyrasti , vikisemättä vaekka hummeeti pyörii jo tuonpuoleisessa, mutta tomumaja rellottaa maksupaekalla hammaan ijakaekkisuuteen.
***
Kyllä se reilu äkkikuolema on taevaanlahaja, vaekka papit siitä vakavissaan pelottellee. Mihin moenen mahtaa perustuva? Sanoppa se...
***
Katteosko se lekureilla lienee etteivät päästä semmostakkaa vajeltajjaa, joka on eksyksissä ja kiertää sammaa ympyrää, sinne sanottuun illoon ja riemmuun.
***
Tämä murheenlaakso jo tunnetaan pitemmältä aekaa, että kohtuus se riittäsi runsauvessa. Eijoo nämä hommat oekein loppuun asti aateltu, vaen näelläpä sitä mennään...