...vaikkei ookkaa pitkä niin siitä huolimatta. Eikä tässä huoleta palijo mikkää. Seo heleppuva kunhan pitelee ja vetelee ja kirijottelee. Kalevalabuumi vaen jostakin syystä jatkuu. Kohta kai tässä puhhuuki nelipolvisesti? Vae ei se  paha. Yli 50tarinaa oon jo Karuseen pistäny ja loppua ei näy. Saapahan joku ällistellä tommostakin.Ei yhtää paha?

Oon minä etistyny muullaki sektorilla. Pitkän harkinnan perästä liityin TEOSTOON?? Tiijättähän tekijänoekeusporukka. Ohan mulla yleisesti esitettäviä sanoituksia yli 50 kpl. Aina kun jossain Suomessa biisi pyörähtää, meikänkin tilille kilahtaa muuan sentti. Toista sattaa €uroo oli liittymismaksu. Siinä on luojassa tulleeko ikinä takasi. Aivan sama! Ohan tuo komijaa olla tekijänimien joukossa, siellä takarivissä piilossa. No, naama ei kestäsikkää salamavalloo! Kiitos Terho Granlundin, että hän on ollut innostunut meikäläisen runoista. Sävellyksiä on laidasta laitaan, jopa siitä väliltä. Ilosta ja vakavampaa.Tämäkää ei paha?

Sattaa sattaa ropisee! Taitaa tulla kesästä toisinto edellisestä. Eihän ny vielä helleaika oo, mutta hittaasti  homma ejistyy kun eimonenakkaa päivänä oo lämpö noussu kympin yli. Nytki on +5.4 ja vettä tulee. Sopiva sää panneutua asijaa. Luomaan uutta vaikka lapio on tylysä ja varsi kettinkijä, vaan aina sitä kasaa kertyy kun uurastaa. Eipä tässä kummempaa tuu mieleen, joten otetaampa lapio kauniiseen kätteen ja aletaan ropottaa! -O-