HANURISTA.
***
Voe vietävä tuota nykymeteliä jota jokku musiikiksi sanoo. Paoketta ja metakkaa ja laolu karijuntaa ja kirkimista joka  saa immeisen pahalle tuulelle. Sanotuksetki on joutavanpäevästä höpinää. Toki mun puolesta passaa. Sannoempa vaan.
***
Se pittää muuttaa munki vissiin tyyliä. Ei oikein pure hampaaton jutustelu. Tai sama kai se sille, kuhan jottae höpäjää- Pakkaa toesinaan sutia paekallaan! Haetanneeko?
***
Mulla on ollunna semmonen käsitys että henki tekkee suurta urakkaa sisuskalluissa. Viärinköhän lienen käsittäny, vaen ounko onnistunu itteni johattaan syrijäpolluille jossa synti vuanii ja perkele outtaa sualistaan.
***
Totta puhhuin kyllä meikä joutas jo onkelmajätteenä hävitettäväksi, mutta huoku vaen persereijässä räplettää ja kaenalot hikkoovat. Ihimetellä täötyy mitä tämmösellä vanahalla saatanalla on ennää tekuva näessä juominkeissa.
***
Jokohan perse kärsii pierasta? Tullu päästeltyä meleko jäökkää viimeaekoena. No reenaosta seon kovempiin koetoksiin.
***
Suattoopa tuota katastaa, jos jottae ihimellistä on näkyvillä. Vuan luulempa että joku esittellee sitä ruosteista Setorija ja sehän ei minnuun iske eikä vaekuta. Ajakoon sen vaekka järveen - verkonpaenoksi.