... postiloota on tyhyjä ja varmaan pyssyyki. koska vähemmän viisaat ei muista osotetta ja viisaat ei tolloelle tekstaele. Vae onko sen väliä. Paree sievä silijä ku turhat kruusaukset.Totta puhhuin, maenosta tullee ettei lootaan sovi ja jokkaesessa kinutaan mukkaan kulutusjuhuliin Nyt vaaliaekaan on sitte vekkuleijjen kuvija joka lähtöön - ja jokkaenen luppaa parempaa huomista: _kele mitä vikkaa tässä päevässä?

Justiisa! Kyllä minukin tekee mieli mannaa ja hunajata. Mannaryynijähän tuota voes - eijoo tyyristä, mutta hunaja heikontaa pahasti kestävyysvajetta. Vaen eihän makijata mielinmäärin.

On se heleppuva nuihen henkenmiesten. Ne suap ilosa irti vaekka itkumuurista. Vae entä me synnilliset saatanat. Murehittaan maalimanpahhuutta vaekka mitä se meille kuuluu. Neon Opamat ja Puttiinit omijaan siihen duuniin.

Mene rauhassa sinä synnistä syntynyt. Sillä kirjoitettu on tulee tulivaunut ja vie sinut ihannaan lehtoon jossa aena paestaa aurinko eikä yönvarijot pelota. Jalopeora on sinun veljesi ja tiikeri sisaresi ja katso suuret ovet aukeavat ja astut kynnyksen yli joka on tosin korkea, mutta se ei ole sinulle este. Keruupit laulaa sinun kunniaasia ja harput soittaa sydämesi hymnin. Kirkain silmin katsot valoa joka loistaa ja huomaat et häikäisty ! Vapaalla mielellä heittäydyt sohvalle ja huomaat tulleesi kotiin.

 Vetasin tuossa hartaoshetken, että sitä otollinen oesi! Seon välillä syytä pyhittää ja päevittää tuo henkinen sisus eli sielu. Sitte kun kertyy paeneita voe tyhyjentää muistin. Ja sitte voe taas lastata sitä toesta vaakakuppija - tasapaeno - kato. -O-‎20-5-2014