UUPUNEITA.
***
Töllöpöllöt rassaotuu jokaaamu erilaesiin asijohin joeta selevittävät turpa vaahossa. Nyt tuntuu olevan teemana uupumus ja mielenterveös. Ihimettelevät mistä johtuu ja minkä vuoksi?  Asija itestään sekevä.. Siinä tekijä missä näkijä. Lietsotaan kaohukuvija ja kanetaan koko maaliman huolet. Alakaa siinä teinitytällä lyyv'ä tyhyjää ja ahistus vie unet ja synkistää mielen, Pillerijä naamaan ja parrikaateille julistaan kuinka on kaohikaa ja tuho tulossa.Voe viherijä!
***
No helevetti! Johan tässä on itelläki ollunna rattosat ajat. Suatanna kun ensin luulee ja sitte ei ennää luule! Eikään tuo ies nukuttanna? Tuntu että pörhistelleen siinä alakaa jos työkseen värkkejjää olemattoman kera.  Mihimpä korvasa pannee.
***
Lisäksi avviisija kun lukkee, niin jopa on meleko varmaa että sitä riemastuu ennenku saa raohotuspiikin? Yksi lehti kertoo yhtä ja toenen toesta. Ratkase siinä sitte kukas on oekijassa. Nuo toemittajat rahan tuntevaa sakkia.
***
Seon tämä eläkelläesen olo niin rattosaa, ettei aena tiijä onko jotaki teheny vaen eikö mittää. Ylleesä ei mittää.Vaen ohan sitä siinäe. Siihen kun tempassee ahistusta ja huolta nii pijan pyörijäkoppi kuttuu.
***
Korvaki pillijä huutaa ja vihilooki tympijästi. Eiköön tuossa aottasi se korvakynttilä? Ei tarvitte kameroella rassaotua ahtaesiin putkiin. Se mahtasi olla helepompi homma imasta korvakynttilällä vaekku veke? Kiinalaenenko se on joskus hoksannu? Tiijä, mutta näen oon lukenu.
***
Toesella korvalla kuuntelin Töllöpöllöjä niiin jäläki on ku juisten kustu!En kehtaa uusiakkaa, :D