SANOTAAN
että tännään on suuri haloo lihasta. Varsinkin hevosenliha on jokkaesen kielellä missä vaan kaksi silimäkkäen kohtaa. On tapahtunu kamala assii. Suuhun on työnnetty lihhaa jolla ei ole tilaa tuoteselosteessa. Voe kamala! Sehän on hirvijätä! Potkiiko Vermolaenen mahassa liijan raskaasti vae kaataako peräti aetaa? Ei sitä tiijä näenä aekoena mitä sattuu. Aijantekijöelle voe siunaantuva  uutta arpeettija. Toesaalta kuollu heppa tuskin antaa potkuja muille kun lihavirmojen johtajille, jos niillekkää. Kuhan ny poristaan. Seon metijalle elinehto.
***
Näen viikonlopun lähetessä, kuitenkin riippunut liha ohittaa reilusti jopa hevosen kysynnän. Tuoteselosteessa ei löyvy, mutta lihanhimo on silti merkittävä. Myös eijoota joutuu monikin halukas kuulemaan kyselyynsä.
***
Mutta mitä me näestä. Pietään mielessä, että jos liha on heikko, niin ruvis kyllä miehen tiellä pitää. Aenaki niin kauan ku sompaelee pöpelikköön. Seon talavikeli aena haasteellinen eikä aena hoksaa jos eessä on mutka ja ajjaa mutkat suoriksi.
***
Sellaistakin on sanottu, ettei kysyvä tieltä eksy, mutta jos ei oo tiellä semmosta jolta kyssyy, jää vastausta vaille. Mihin taas sellainen otottamaton kuperkeikka vaikuttaa voi pelätä vain pahinta. Tosin asteikko voi olla aika lievä. Onpa semmoseta pelosta poristu että ommaa varijuva pelästyy. Varijuahan ei tuu jos ei oo yksipuolista valoa, joten on paras oleilla päivänvalossa niin ei tarvii pelätä.
***
Ulosajo talavikelillä on suhteelisen vaaratonta. Lumikinos pehementää oleellisesti syrijähypyn turmijollisuutta. Asija on toenen jos pärskäöttää päen puuta tae muuta kiintijää estettä. Kipijää tekee-
***
Nyt tämä homma toemii kuin vilikkuvalo- Toemii - ei toemi - toemii. Tarttee tehä tutkimus missä mättää vao onko ajatteluyksikössä luova tauko. Voe olla lapijot kattelussa. ja kaevajat!
***
Pakkanen pannee raskaasti. -14,6 on näötöllä. Taevas alakaa kuoriutua pilivistä ja harvinainen valoilmijö, arska nimittäin näöttelee naamaasa ja näyttää aika keväiseltä, helemijä kimaltellee joka kantilla.