smileyhuomata että paskanpuhujat saevat karvaanmauan suuhusa. Tarkotan noeta maalimanlopun vouhkaajia. Toki tässä on monet tunnit totteottaa suunnitelemat, vaen vankaltahan tuo maanpinta tuntuu.Eikähän noeta enteitäkkää oo tuntunu päässä ei persiissä. Tokihan se iskis mahan sekasi ja muitaki lopunenteitä oesi huomattavana. Vaen eihän tuota ihan väkisellä kehtaa hommaa lopettaa. Uutta putkeen ja tankki täöteen ja mennä höllötellään entiseen malliin.
smileyTokhan se monen yksilön kohalla on joka päevä mailiman loppu. Kun huoku loppuu niin se lähtee viimmenen potku meleko napakasti.Vaen sehän on jokkaesella jo reissulle lähtiissä tievossa, että mittää Metusalemintaevalta ei hommasta tule. Joo, jätetäämpä tuo maalimanlopunmeininki raohaan - seoraavaan maalimanloppuun asti-
smileyHerratki on alakaneet toesilleen kuittaeleen - eipäs juupas tyyliin, tuosta rahanliikkumisesta. Hurijimmat vaatii jopa palakkojen laskemista ja viikkotuntijen lissäämistä. Eiköhän tuo riitä jos jokkaenen tekisi nykysetkää viikkotunnit täöteen. Jokkaesessa assuu pieni pinnari. Jos valavova silimä vähäksikkää aekaa kahtoo muuvalle, niin monipa istuu perseelleen tae vajeltaa naamakirijaan paskaa puhumaan, tupakkimiehistä ny puhumatta. Niin ja nykytyöt on enimmäkseen valavontaduunija. Aotomaatit tekkee duunit ja työntekijä miettii miten saes kihhaotettuva palakkaasa. Pitkästyttäähän se pelekkä ruutun seoranta.
smileyNoo, leikki leikkinä.Sehän tässä  kyppäsee kun puuttuu tuotteet jotka menisi kaupaksi. Eipä paperijakkaa kantsi valamistaa jos ei kukkaa osta vielä pahempi tehä tuotetta tappijolla. Äkkijä se tekkee - ja on teheny - monesta yrittäjästä velekataakan alla laahustavan hylykijön. Ruoskanheiluttajia kyllä riittää. Moni tekee epätoevosija tekoja paeneen alla, kun hommat ei meekkää suunnitellun mukaan. Sepä lienee sitä elämää. Siihen täötyy jokkaesen tyytyä mikä on kullaki kohtaloksi tullu.
angryNaapa punasena tässä saa katella kalsijaa pakkas-säätä - 22 on mittarissa ja pohojostuuli vahavistaa kylymän purevuutta. Vaen sehän kuuluu talaven meininkiin. Tännäänkän se on se merkkipaalu kun lähetään taas kohti valoa ja kesääyes- -O-