...satula soppii päen persettä parraeten. Ravi on niin leppossaa ja kokovartalloo hyvväelevvää, että muut satulat suap jiähä satusedälle! Vaohti ei päätä huimaa eikä ajokki karkaa vitikkoon!

Kyllähän se joskus häerinnänpuolelle menee. Vuan nainen saakin häiritä ja ärsyttää. Mies kun tykkää siitäki! Puukkohippasilla joku voe silipasta raskaammminkin.  Muutama reikä ei haettaa. Sentää  henkissä ussein selevijjää vaekka pahastihan tuo saattaa kylykireijistä henkitys valskata. Liekko häntä Lapinleukku jyrsässy suuremman aokon. Moranreikähän ei palijo iluva himmennä.

Minnoon vitutuksissani koettanna suaha selevvää immeisen perimmäesestä tarkotuksesta, vuan päätulema on että SYYVÄ ja PASKANTAA. Elukka mikä elukka  Vaekkoon aihehistuva keränny sieltä ja täältä ja varsin syvältä, niin tutkimus junnaa paekollaan, ei ees majakka viliku.

Saatana eipään tuo sen kummempaa. Tuon kiihotus täötyy ottaa rienauksena, korkijampija voemija kohtaan. Eihän meitsi polonen hirvija turhaa lausua ees Lusiferuksen nimmee. Saatikka Muhamatin.

Muutehan tuo on männy riskisti. Leippää on muuttunna paskaksi, vaen kun iliman viinoo on pitännä kuijjottoo . Oli tipatonta tammikuuta ja herkijämätöntä helemijä. Vejä tässä ny pientäkkää ilonsiementä sirammeen. Vaen tämmöstähän seon järkijjään!

Nakkelin tuossa hajataettoja ruutuun. Karsastaa pahasti vaen eihän homma somemmaksi sykerry! Saattashan sitä näpyttää kuin ruuneperi, vaen ku aevo ei johata sormija oekijaan näppylään. Tätähä se on! -O-‎25.7.2014