on yhtä jaahaamista tuolla politiikan puolella. Kaekki on muka katastrofin partaalla. Huomenna jo koettaa näläkä kuolema ja kansan taskusta viijään viimmenenki kilisevä. Ny kun demarit sae jyrän vetäjäksi, se mahtaa ollakin kovvaa kyytiä jokkaeselle! Änkyrät ei taevu yhteistyöhön. Se voe oottaa lissääntyvvää eripurraa ja tappelun nujakkaa.

Suakeli kerta ollaan porukassa, niin yhteisten päätösten mukkaanhan sitä pittää toimija. Hyvin on kelevannu ettuuvet (vakkaa raha, matalat korot) mutta kun tullee vastamäki niin jo on länget kaolassa ku äkimys hevosella.

Luokittajat kun silipasee pari A:ta  systeemeistään veke, niin se velallista köttyytää. No sitäpä halusivat. Rahamieheen se ei satu. Sijotuskohteita löytyy maalimalta.

Oekijastaan se on pääasija että raha likkuu. Se se antaa immeisille töetä ja  mielekästä puuhaa. Kalijottelu jää vähemmälle j turha matkustelu vähemmälle. Siitä tykkää immeinen ja maalima pelastuu.

Melekeenhän sitä toevoo, että tulisi tiukemmat ajat, että rahan etteen joutusi jottae tekemään. Ohan helevettijä kun nuoret riskit miehet opetettaan venkoeleen ja lusmuilemmaan nuoresta pittäen.

 Koulusta jo päevärahalle ja sen jäläkeen eläkeputkeen kun kalija vie terveyvven. Oes kirveelle töetä!

Vaen mitäpä näestä! Tuli taas höpstyä päevänkiintiö hajatuksia! Ei muuta kun hyvvää ja onnellista ÄIDINPÄIVÄÄ! mikäli joku äiti sattuu plogiini eksymään. SOM MORO! -O-11.5.2014