Lunta silipassu yön aekana ja peitelly Mummon jälet. Ei hiirenhyppyä näö. Nii on valakijjaa että häijyä tekkee. 0 mittarissa... UUsi vaanhan turma, tiesi vanha ´kansa,
***
Aamuhan on vielä nuori, Tääsä pittääki leikillään nousta barrikaateille ja iskijä maaliskuun teesit pöytään. Vaatimusta ja purnaosta kehiin!
***
Monikaa ei voe naottia elämästä. Elämä on yhtä helevettijä ja kärsimmystä. Joku saeraos iskee kyntesä ennemmin tae myöhemmin, tae köyhyys  nostaa naotinnot ylähyllylle!
***
Jos yrittää alakaa jostae naottija, niin eikö perkele joku huonompi osanen satu silimään ja niin täötyy luopuva siitä ylimääräsestä ihokkaasta ja santsi annoksesta.
***
Naotippa  tässä tämän hellän luontosa kanssa. Varsinki kun se köyhyysrima on itelläki ylittämättä. Köyhä oon ja köyhäksi jään.
***
Saatana kun sitä oesikki ärtsy mies ja iskis nyrkkijä pöytään ja VAATIS itelleen etes kohtuullista naotintuva. Mutta ei.
***
Saatana lyyvään ponupullo kouraan ja sanotaan että ota siitä ja naoti???? Jumaliste sehän on niin äöterijä että lonksahtaa leokanivelet ja löysää kruppunaru alapäässä. Naotinto kaokana.
***
Taas potkittaan päähän ja persijjeen ja sanottaan että paenu siitä haesemasta. Elliittien elämistä pillaamasta. No. riskisä neon rikkaallaki, että ei kosteos iske.
***
Eikö kellekkää koskaa käö näin? Ne nuo hyväosaset ossaa nuo naotinnot. Oekijastaa omista valinnoistahan siinä loppupelleissä on kiini. Tästä tuliki varsinaesta kapulakieltä. Vaen niinhän ne on virallisetki tievotteet. Täyestä mennee, vaekkei kukkaa tajua.Vaen palataan! MOI! -O-‎‎31.‎3.‎2015