... että mitä kurijempaa kelijä,  sitä lujempaa mennään- alaspäen. Vaen eikö se päätetty, että viisi suunnasta, kuhan liikettä löytyy.

Kyllähän se tämä syksy jo itessään suap immeisen kengän raskaaksi. Joka puolella luonto huutaa kuolemantuskassa, suuri kumisaapas tallaa surutta koomassa nuokkuvan tatin ja iliman tunnontuskija immeinen silipasee elämänjuuret porkkanalta ja ilimeistä naotintuva tuntijen jyrsii terävillä sapellihampaella puolustuskyvytöntä porkanaraokkaa. Kato kato, livahti piiperöijen tontille!

Luvin tuossa kuuhulluuvesta ja sen vaekutusta eri yksilöehin.Saapahan tuota kirijotella ja luulotella aekasa kuluksi vaekka mitä. Seon vaen sitä ajanvietettä.

 Ei siihen tarvita kuita eikä muita. Antaa vaen luontaesen hulluuven tehä tehtäväsä vappaasti. Tämmösestä on merkkijä sielläsuntäällä ja jokapaekassa. Tosin hulluuven lajia on monta ja se ilimenee monellalaella. Vae haetanneeko kuhan kukkaa ei rietao raevoehisa? Seon jäläki rummaa. Varsinki jos on silipassu muutaman kannabis sä

 Vaen mun viilaan tehköön niinko hyvä tullee! -O-‎1.‎10.‎2013