... seon taas höpötys kesäaeka lusittu ja palattu päeväjärijestykseen. Järijenpuutetta koko souvvi? Onhan se joku jääräpää joka ei kelloja siirtele. Ne on taas ajassa!
***
 JOO seon puute asennekysymys. Ja koko on tärkijä mihin vertovvaa. Ohan immeisenpää meleko pien jos vertaa hevosen...?Ja Eesaun käjet on tietennii Jaakopin jalat. Ja mitä siihen lisätään on pahasta. Paetti suola se tuopi mavun ja viepi mavun. Sapuskasta meinaan. Pysytkö mukana?
***
 HEVOSELLA tietenki pääsee - jos on! Ja jos ei oonniin niin aotolla. Aotoon tae vastaavaan verraten palijoki mahollisuus on isompi. Hevosija pellin alus täönnä eikä piehtaroe,paetti jos antaa mennä läpi helijät ilimat!
***
SEONKI kova sana kun pyöräöttää kaarasa nokan kaotta muutaman kerran volttija. Hyvä jos huoku säelyy. Paha jos eijoo vakkuutusta. Seon kaara melekolaella entinen ja huommenna vekseli lankijjaa!
***
KYLLÄ se koettelee nyt liukkaijen tultua monenki maksukykyä jos itte ratissa toheloe ja maksuvalamius voe säekähtää kertalaakista.
***
PANKIN rukkoushuoneeseen polku johtaa jossa kohttaa ankaran pankinjohtajan joka ei anna armon käyvä oekeuvesta vaan vaatii jokkaesen killinkin mikä vipannu oot korkoineen takasi.
***
ITKU ei aota markkinoella. Naoru sen sijjaan , luulen, takkuuvarmasti. Piipaa-auto saapuu sirreenit soijen ja siirtää nopijasti hohotelijan turvasäelöön - pyörijjään koppiin. Siellä sitä varmaan saa hihkasta kahenperseen voemalla. Tämmei oo hymypoekaen maa. Tämmön raakaa lihhaa syövijen tosi miesten maa. Oon käsittäny. Pitäneekö paekkasa? -O-‎27.‎10.‎2013