KYLYMÄSTI..
. .. se jo puhaltaa. Parasta kun yrittellee ny lievennellä tuuletustaan. Vuan olj taannoen semmonen pyörremyrsky että män kummoon kovalla työllä rakennettu eilinen. Nytki vielä yrittää puistattaa.. Ei mee putkeen, niin ku putkimiehellä. Millon osunee kohilleen vae eikö ikkää! Jengat vääränkätiset ja putki eri kokkoo!
***
Vae kuvitteluksi ne männöö hommelit. Ei sitä saa ennää mittää käjenkuvvaa aekaseksi. Mielikuvissahan voe rakennella hyvinki komijoeta tuulentupija ja pilivilinnoja. Sitäpä on tervehittävä kiitollisuuvella ja suurella paatoksella, mutta vaekutus on vähänen.
***
Meikää ku aena on kehuttu ymmärtämisestä, niin nyt sehhii tuska on takana. Aenahan sitä kokuvaa kuormaa hartijoelleen. Juur ite. Harvon se naapuri lastia kaohoo - No, omilleen toki.
***
Peilistä se syyllinen kattoo jos tuntuu vaekijalta nimetä syyllistä! Ja aenahan voe sanua käsipäevää itelleen. Kerranki oekeisto ja vasemmisto yhtyy..
***
Kyllähän jokkaenen tietää mistä piika pissii. Joten eipä ihime jos moni on alakanna julistaa hyvvää sanomaa kuvin ja sakramentein. Voetto seon pieniki voetto. Seon sentistä lähettävä millijä rakentaan ja kokuvammaan.
***
Meinaamisseenhan se eläkelläesellä melekeen kaekki käö. Meinaa millon mitäki ja toesinaan tätäki, vaen siihenpä se jää. Nämä jo tietää turhan turhaksi. Turhuuksijen turhuus ja silleen!