OON HOKANNU...
...että taas on viikko taputeltu ja pyhäaamun viihteeksi istun höpäjämässä tarpeettomia.  No, pittäää funtsia mitä nostaa essiin. Ohan sitä asijaa, mutta kaekkiin on eri vastaus, riippuu siitä keltä kyssyy. Jos kysäsee iteltä saa mieluisan vastauksen jos on sinut ihtesä kanssa,
***-
On se mahotonta meininkijä tuo politiikka. Yhtenä päevänä puhutaan jottae ja toesena päevänä on takki kääntyny ja mietteet onki päenvastaset. Tietennii seon mukava kahtuva kun politiikko silimät kirkaana puhhuu entisijä kantojaan vastaan.Ja mikä kamalinta metija vetelee omia laolujaan.. Tuo YLE saa sapen kiehumaan. Jutut on niin kantaaottavia.
***
Tietennii sitä pittää kantaasa vaehtaa jos huomaa olevasa väärässä, mutta kun nämä vekkulit vaehtavat kantasa sen mukkaan kuka kyssyy.
***
Tämä saastekeskustelu on varsin hauskaa viihettä. Ollaan olevinnaan niin vihreetä ja ytinvoemaa vastaan, kuitenki sitte halutaan vähentää aotoelua. Kulukija kuitenki pittää ja sähköllähän se piili kulkee tulevaisuuvessa. Mutta mistä saasteetonta sähkyä? Tuuli ja atomi sekä aorinko ja vasivoima, mutta vihreet tuomihtrr kaiken rakentelun,
***
Hahhah! Risuva onkapannun alle niin saahaan höyryvä joka pyörittää keneraattoria. Mahtaa tulla aeka kallista sähkyvä.
***
On se kuitennii mukavaa kun tämmöselle joutilaalle on monenlaesta hupija. Nuo nykyviihteet kun ei palijo innosta. Semmoset laolaa jokka ei ossaa ja näötelmät on hanurista. Eikä nuo hupiohojelmat palijo naurata!
***
Neon niin taeteellisija, muka, että tavan moukka on heti poessa juonesta, tosinhan niissä ei saa etes juonta olla. Onneksi on tämä politiikka. Teatteria vaella vertaa - ja vielä ihan ilimatteeksi!